Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dion Mase – Karma | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dion Mase – Karma

21 februari 2013 om 10:00 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Dion Mase – Karma

Na de videoclip “Elke Stad” heeft Dion Mase weer wat nieuws voor jullie. Hij dropt op zijn verjaardag (2 maart) een korte mixtape genaamd “Minder emo, Meer Feno”. Als voorproefje brengt de Rotterdammer vandaag het nummer “Karma” uit. Voor de track heeft hij de instrumental van het nummer “Daughters” van Nas gebruikt. Check of download de track hieronder!

Download: Dion Mase – Karma

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda