Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bagga – Tijd voor Hip Hop ft. DJ Nekst | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bagga – Tijd voor Hip Hop ft. DJ Nekst

21 februari 2013 om 18:30 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Tijd voor Hip Hop,De 2de track van BAGGA’s 2de album BAGGAGE. Is er tijd voor Hip Hop? BAGGA leeft op beats en lyrics. Dj Nekst scratcht zoals Kool Herc de breakdowns aan elkaar scratcht. Chorus/verse/chorus/verse production by Sensei Walingh. Wat gebeurt na alle flavour,newcool collabs en KV dirigent niet on de baggagedrager pass. Inderdaad! Tijd voor Hip Hop.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda