Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lord Vetter and Maximus – Ik Zeg Je | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lord Vetter and Maximus – Ik Zeg Je

21 februari 2013 om 2:09 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Voor “Dictum Factum” (zo gezegd, zo gedaan) gaat de Rotterdamse DJ/Producer Lord Vetter, vroeger bekend als DJ Kane, de samenwerking aan met Maximus ook wel bekend van de track “Tweerichtingsverkeer” van MarryMarv en de hiphop formatie Xterne Ruis. De videoclips van de E.P. worden verzorgd door de film crew CXL Vision.

De track “Ik zeg je” is tot stand gekomen nadat, de twee heren in de formatie Xterne Ruis met veel plezier tot de halve finale van de GPvNL 2012 zijn gekomen en samen besloten hadden de studio in te duiken voor een nieuw project.

Dit nummer maakt deel uit van hun toekomstige E.P. Dictum Factum. De E.P. zal dit jaar uitkomen.

Check Youtube/cxlvision, soundcloud.com/lord-vetter en www.xterneruis.nl of volg @lordvetter en @xterne_ruis (Maximus) op Twitter om op de hoogte te blijven van de komende releases.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda