Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hef – Replay | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hef – Replay

Eerder konden we al de videoclips zien van “Kluis”, “Drink Van Me” en “Kutleven” zien maar vandaag dropt Hef Bundy de videoclip van “Replay”. De track is de vierde single dat afkomstig is van zijn tweede album genaamd “Papierwerk”. De track is geproduceerd door Soundseduction. De videoclip is geschoten door Damsceaux.

Speciaal voor alle producers is er nu de mogelijkheid om een officiële remix van “Replay” te produceren. Op de Noah’s Ark Remix Soundcloud is de a capella van de nieuwe single te downloaden. Tot 18 maart kunnen inzendingen worden gemaild naar info@noahsark.nu, waarna Hef samen met het publiek de beste remix uitkiest.

Noah’s Ark remix instructies
Jij maakt kans om de nieuwe single ‘Replay’ van Hef te remixen! Om mee te doen doe je het volgende:

1. Download de a capella van ‘Replay’ via de Noah’s Ark SoundCloud, via deze link
2. Maak een beat en plak de a capella er op
3. Stuur je remix als mp3 vóór maandag 18 maart naar info@noahsark.nu

Vervolgens verzamelt Noah’s Ark alle inzendingen en kan er een week lang via Facebook op jouw favoriet worden gestemd. Samen met het publiek beslist Hef zelf welke remix de uiteindelijke winnaar is. De winnende remix wordt door Noah’s Ark uitgebracht!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda