Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Whitedogg – Zij | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Whitedogg – Zij

4 maart 2013 om 23:45 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Cover zijNieuwe boothleg track van Whitedogg. In deze track horen we dat Whitedogg ook een minder duistere kant heeft. De track “Zij” is een opgedragen track, maar ook voor de mannen met liefdes pijn. De beat is geproduceerd door MDWeetje en de mix van Flexbeats. MDWeetje is ook verantwoordelijk voor de cover. Check of download de track “Zij” hieronder!

Download: Whitedogg – Zij

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda