Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Conceptz – Bars & Respect EP nu ook via Spotify | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Conceptz – Bars & Respect EP nu ook via Spotify

6 maart 2013 om 14:03 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Conceptz – Bars & Respect EP nu ook via Spotify

In fysieke vorm was de EP van Conceptz genaamd “Bars & Respect” al een tijdje verkrijgbaar. Sinds kort is “Bars & Respect” ook te beluisteren op Spotify. Van de track “2 Tafels, 1 Mic” zal er binnenkort een video verschijnen.

“Bars & Respect” is nog steeds verkrijgbaar bij Velvet (Rdam), Plaatboef (Rdam), Plato (Rdam), Xtreme21 (Den Haag), Concerto (Amsterdam) of is te bestellen voor 5 euro (excl. verzendkosten) via rmtainment@gmail.com.

Delen

Laat Een Reactie Na