Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ClassAparte – Breekbaar | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ClassAparte – Breekbaar

In een verwaterde rap-industrie waar verswaggerde metromannetjes met hanenkammen, v-halsjes, skinnyjeans en anderzijds zogenaamd paper-stackende, cokedealende, op twittersnitchende, uitkeringstrekkende gangsterreppertjes de scène steeds meer vervuilen, is er nu toch licht in de duisternis! Dit in de vorm van vers Hiphop-collectief ClassAparte, bestaande uit M.C’s Joon, Kenneth Jay, Dake en oud-Topnotch/ Bijlmerstyle veteraan Kiddo-Cee. De leden verschillen dan wel in leeftijd en komen uit verschillende plaatsen in NL ( Amsterdam, Almere, Dordrecht, Spangen o.a.), maar delen hun visies en innerlijke vuur! Zoals de groepsnaam al zegt, zitten zij apart in de klas, met rauwe, diepzinnige teksten over vraagstukken van de ‘gewone’ man, vrouw en kind. Vraagstukken als ‘wat als de wereld niet vergaat?!’, ‘wat maakt ons echt happy?!’, ‘waar zou je een moord voor plegen?!’ en ‘loont misdaad echt niet of zijn we voorgelogen?!’ worden door deze kundige m.c.’s getackeld op gevarieerde soms soulfulle en soms grimey beats geproduceerd door Kleine Jan ( 96beats: Biologica, Promologica, Ongecensureerde Geleerde EP).

De ClassAparte EP, die eind maart gratis te downloaden zal zijn op alle sites die pure Hiphop een warm hart toedragen, zal gastbijdragen bevatten van ondergrondse anti-helden als Atta de tolk, Whitedogg, Marvin Leenuz, C-flow en tevens zullen nieuwe talenten Chiquito, Visie en dutch-soul zanger Clifton Bijlhout representen!

Voor het zover is wil ClassAparte de ijskoude periode afsluiten met hun eerste officiële clip voor het oprechte en herkenbare nummer ‘Breekbaar’. De clip is het regie-en montage debuut van alleskunner Jan Klein en zal een gevoelige snaar raken
door een ieder bewust te maken van zijn of haar eigen breekbaarheid. Alleen een heel sterk persoon kan zijn eigen kwetsbaarheid tonen en daarmee inspireren tot krachtige daden: dat was en is nog steeds de kracht en essentie van Hiphop!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda