Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Positief | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Positief

10 maart 2013 om 19:11 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Hij heeft zijn volgende mixtape “Barz for years” alweer klaarliggen om uit te brengen maar voordat die tape online verschijnt sluit hij eerst “Progressie vol.1″ goed en Positief af met de laatste videoclip van de E.P, “Positief”! De video is gemaakt door Monstapix uit Groningen.

Progressie vol.1 kan je nog steeds hier downloaden.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda