Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 PluSse PP maakt release-datum debuut EP bekend | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

PluSse PP maakt release-datum debuut EP bekend

11 maart 2013 om 12:48 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

ImageProxy (3)PluSse PP maakt vandaag bekend dat hij z’n debuut EP op 20 maart zal releasen. De 10 tracks tellende EP heeft de naam “Onze wereld Onderwereld en zal gratis ter download worden aangeboden. De EP bevat producties van oa. Rome On The Track en Eskobarzz met featurings van RQS, Rasskulz en Gibba. De EP wordt uitgebracht door B9entertainment. De volledige tracklist wordt binnenkort bekend gemaakt!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda