Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rauw & Onbesproken presenteert nieuwste lid: Hakim | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rauw & Onbesproken presenteert nieuwste lid: Hakim

19 maart 2013 om 16:36 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Rauw & Onbesproken presenteert nieuwste lid: Hakim

Rauw & Onbesproken is begonnen als collectief en groeit nu uit tot platenlabel.

Als collectief won Rauw & Onbesproken de podiumprijs op het prestigieuze Jonge Wolven Concours in 2008. In 2010 won Rauw & Onbesproken als eerste hiphopgroep zowel de publieksprijs als de juryprijs op het Gentse Pop- en Rockconcours De Beloften.

Ondertussen brachten de leden van dit collectief verschillende albums uit, waaronder:

Froze – Winterwaanzin (2008)
Renz – Grafrede (2008)
Fatih – Contradictio in Terminis (2010)
Froze – Sprookjes uren Nooit Lang (2011)

Met gepaste trots presenteert Rauw & Onbesproken nu zijn nieuwste lid: Hakim

Zijn eerste EP ‘9Militia’ is GRATIS te downloaden online vanaf 17 mei 2013. Hakim zal zijn EP voor het eerst live voorstellen op 24 mei 2013 in Muziekcafé Charlatan (Vlasmarkt 6, 9000 Gent http://charlatan.be).

Blijf op de hoogte, volg ons en verwacht af en toe een preview van wat je kan verwachten 24 mei !

Check de introductievideo en maak kennis met Hakim.

Delen

Laat Een Reactie Na