Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 PluSse PP – Kerosine | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

PluSse PP – Kerosine

20 maart 2013 om 18:58 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

PluSse PP releast de video van de track “Kerosine”. De productie is van Rome On The Track. Mix en Master door Moksie Meppie (HV139). De track is afkomstig van PluSse PP’s debuut EP “21+ Onze wereld Onderwereld” die vanaf vandaag te downloaden is. De video is geschoten en ge-edit door Kizzel (EyeloveEdit). Voor boekingen en/of informatie kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda