Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MC Melodee x Cookin Soul – My Tape Deck Snippet | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MC Melodee x Cookin Soul – My Tape Deck Snippet

21 maart 2013 om 14:35 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

mc_melodeeNa de release van de mixtape ‘Check out Melodee’ is MC Melodee weer terug met een album waar ze samen heeft gewerkt met Cookin Soul, genaamd ‘My Tape Deck’. Het album zelf wordt gereleased op 1 april 2013. Hieronder is alvast de snippet te horen van het album en ook is de tracklist te zien.

Tracklist:
01. Intro
02. Ain’t My Style
03. Think Twice
04. Exhale
05. Real MC’s skit
06. Don’t Front Remix
07. Firstborn feat. The Pharcyde & Feliciana
08. Nightlife feat. Fiend
09. Games You Play
10. Balance
11. Up In The Clouds

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda