Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DizzowDynamiscH – One Two ft. JerrisdeSheriff | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DizzowDynamiscH – One Two ft. JerrisdeSheriff

22 maart 2013 om 15:08 Nederland, Track Nederland Geen reacties
DizzowDynamiscH – One Two ft. JerrisdeSheriff

In aanloop naar de nieuwe EP van Dizzow, is de track “One Two” de volgende track na “Wegpiraat”, “Grafsteen”, “Omarm Alles ft. Shawty” en” Rum In Mi Cup ft. KOP & Rangah”. Op de track wordt hij geassisteerd door JerrisdeSheriff. De EP komt in april uit en is het eerste deel van een driedelige reeks. De producties op de eerst aankomende EP komen op naam van Jeejaa en Henning. Check of download de track hieronder!

Download: DizzowDynamiscH – One Two ft. JerrisdeSheriff

 

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda