Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hef dropt vandaag drie nieuwe tracks online | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hef dropt vandaag drie nieuwe tracks online

24 maart 2013 om 14:39 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Hef dropt vandaag drie nieuwe tracks online

Vandaag dropte Hef Bundy vanuit het niets drie nieuwe tracks op zijn nieuwe Soundcloud pagina. Het betreft de tracks “Okee”, “Maak Meer Stappen” en “Miljoen”. Hef wordt op de track “Maak Meer Stappen” bijgestaan door zijn twee broers Crooks en Adje. Deze track stamd waarschijnlijk af uit de tijd van de “Boyz In De Hood” tape. Op de track “Miljoen” is in samenwerking met JayJay (GreenGang), Killah Keezy en Adje. De drie tracks zijn hieronder te beluisteren en te downloaden!

Download: Hef – Okee

Download: Hef, Crooks & Adje – Maak Meer Stappen

Download: Hef, Adje, JayJay & Killah Keezy – Miljoen

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda