Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Den Dubieus – ONGETITELD | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Den Dubieus – ONGETITELD

25 maart 2013 om 13:36 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Den Dubieus – ONGETITELD

Dit jaar zal het album “De Helse Harlekijn” worden uitgebracht. Tot die tijd zullen we sporadisch tracks online droppen. Verwacht spoedig een collabo track met Kiddo Cee, Djablo en Jodi Sinfull op een Scruffnuk Dust productie.

Nu eerst de track “ONGETITELD”. De track geeft weer hoe de scene aan het veranderen is en hoe Den Dubieus hierover denkt. Check of download de track hieronder!

Download: Den Dubieus – ONGETITELD

Delen

Laat Een Reactie Na