Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DITTZ – DittzLife | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DITTZ – DittzLife

25 maart 2013 om 12:54 Nederland, Videoclip Nederland 1 reactie

Rapper DITTZ sloot zich in 2012 aan bij het inmiddels Internationale Hiphop Collectief EASTGARDEN MUSIC. Wegens prive dingen liet zijn stem even op zich wachten maar DITTZ is er helemaal klaar voor. Onder begeleiding van Persoonlijk (PSL) & Franck Zonnebanck is hij inmiddels begonnen aan zijn EP met beats uit de kampen van Eastgarden en om Nederland te laten weten wie DITTZ is en hoe muzikaal deze MC is dropt hij vandaag de DITTZTAPE “333 Vol.1”. Daarbij zit uiteraard ook een nieuwe videoclip van de track “DittzLife” en deze is geschoten door Berry Oost. Follow @DussDittz op twitter en blijft op de hoogte van zijn ontwikkeling.

 

Delen

Gerelateerde Posts

  1. Jessy 26 maart 2013 om 08:20

    Heel dik dittt!!!!!
    #Probz vanuit Groningen!

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda