Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Baz ft. Roncha & Timmietex – Benzine | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Baz ft. Roncha & Timmietex – Benzine

Baz presenteert met deze ‘Benzine’ de eerste single/clip van zijn onlangs verschenen mixtape ‘Verandering II‘. Op deze internationale, door Benzie (KGV, Fotosynthese) geproduceerde track, is ook ‘mr. Tantu Spange Tata’ Timmietex te horen, en Leuvense trots Roncha (AMOK). De track werd opgenomen, gemixt en gemasterd door Fatty K voor Marmalade Sound Factory. De videoclip is geschoten door Framesize. Check de video hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na