Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) x TReBeats – P.S.L | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) x TReBeats – P.S.L

1 april 2013 om 17:05 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Persoonlijk (PSL) x TReBeats – P.S.L

Na het mixen en masteren van meer dan 500 tracks, 13 Ep’s en 9 Mixtapes wereldwijd vond Persoonlijk (PSL) de oprichter van het internationale hiphop collectief Eastgarden Music tijd voor nieuwe muziek van hemzelf.  Op 3 mei verschijnt de derde Solo EP “The Xperiment” die volledig geproduceerd zal zijn door TreBeats (TSOI) uit Zwitserland. Persoonlijk zal zijn EP releasen vanuit Zwitserland met 2 Live shows. PSL won samen met TreBeats in 2012 de publieksprijs van de Grote Prijs Van Zuid-Holland. Om je alvast een indruk te geven van “The Xperiment” is hier de track “P.S.L” die de EP net niet gehaald heeft.

Download: Persoonlijk (PSL) x TReBeats – P.S.L

Delen

Laat Een Reactie Na