Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Appa – Vrije Jongens ft. Lange Frans Kleine Viezerik & El Stylo | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Appa – Vrije Jongens ft. Lange Frans Kleine Viezerik & El Stylo

Na “Leef & Laat Leven” en “100% Halal” trakteert Mokerslag jullie vandaag op de nieuwe videoclip van Appa “Vrije Jongens”. De track is afkomstig van de aankomende EP van Appa “Mokerslag” en is in samenwerking met Lange Frans Kleine Viezerik & El Stylo.
Vrije Jongens is geproduceerd door Presto.

Video is verricht door Major League Boyz.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda