Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 D.Lipps – Highlife | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

D.Lipps – Highlife

D.Lipps releast vandaag de video van de track “Highlife”. De productie op de track is verzorgd door DonD en de mix en master is gedaan door ProFeiraMusic. WURRSVIDEO is verantwoordelijk voor het camerawerk en edit van de video.

De track is afkomstig van D.Lipps’s aankomende mixtape Highlife3, welke hij op 16 april tijdens een speciale editie van Live on the Low zal releasen. Deze avond zal mede mogelijk worden gemaakt door B9entertainment en Futurola.

Download: D.Lipps – Highlife

Voor boekingen en/of info kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com .

Volg @Deboymetdedikke op twitter voor verdere updates.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda