Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Inferno, Kain Slim & Gobz – All My Life | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Inferno, Kain Slim & Gobz – All My Life

5 april 2013 om 19:10 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Inferno, Kain Slim & Gobz – All My Life

Inferno,Kain Slim & Gobz zijn samen in de studio gesprongen, om een Banger in elkaar te zetten.
Het nummer bevat het levens visie van Inferno,Kain Slim & Gobz. En wordt uitgelegt hoe ze er mee omgaan en hoe ze kijken naar de man in de spiegel. Er wordt veel gevoelens geuit in het nummer en veel gedachtes. Gobz leverde de productie die direct aan sloeg op Inferno & Kain Slim. Waaruit Het Nummer “All My Life” is uitgekomen. De Track Is Mixed & Mastered en wordt gepublished Door (SlamVille Music Group)

Delen

Laat Een Reactie Na