Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fatih, Froze, Renz en Raab – Junior | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fatih, Froze, Renz en Raab – Junior

Rauw & Onbesproken maakte een tijdje terug een nummer voor de Gentse bokser Jean-Pierre Bauwens Junior. Dit nummer werd tijdens de laatste wedstrijden gebruikt door Junior wanneer hij opkwam voor zijn kamp en werd tevens de Soundtrack van de documentaire over hem gebracht door Lionheart Productions.

Op 19 april 2013 bokst Junior voor de Europese Titel (EU-Titel) en voor deze gelegenheid komt Rauw & Onbesproken met een clip van het nummer.

De Single zal eveneens worden verkocht tijdens de EU-kamp voor slechts € 5,00 en een deel van de opbrengst hiervan gaat naar Junior.

De clip werd gerealiseerd door Frank Telli met behulp van Lionheart Productions. Tekst door Fatih, Raab, Froze & Renz. Beat door Renz & A3.

Delen

Laat Een Reactie Na