Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ClassAparte ft. Marvin Lee & C-Flow – Ze Weten Niets Pt.3 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ClassAparte ft. Marvin Lee & C-Flow – Ze Weten Niets Pt.3

12 april 2013 om 11:44 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Gelijkgestemden Kiddo-Cee, Joon, Kenneth Jay, Dake, Visie en 96Beats besluiten in 2012 de handen ineen te slaan als ClassAparte. Het merendeel kent elkaar nog van de eerdere formatie Ongecensureerde Geleerden en de heren uit Amsterdam, Almere, Leiden en Dordrecht – verbonden door een grote liefde voor de hiphopcultuur – zien genoeg aanknopingspunten om de studio in te duiken als nieuw en fris collectief. Om zuivere, oprechte tracks te creëren die ook nog ergens over gaan.

De zo gekoesterde hiphopvibe wordt bewaakt, wars van de groeiende geldbeluste en swagbewuste waas die over enkele delen van de hiphopscene neer is gedaald. ClassAparte jaagt naar erkenning in plaats van naar de hitlijsten. Naar eerlijke luisteraars met een scherp oor in plaats van een kudde schapen. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de aankomende mixtape ‘Apart In De Klas’. Na de eerste video Breekbaar is er nu Ze Weten Niets Pt. 3, waar de heren van ClassAparte worden bijgestaan door Marvin Lee en C-Flow.

Delen

Laat Een Reactie Na