Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – Ik Ben High | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – Ik Ben High

B9 ARTIESTEN DRET & KRULLE STAAN BEKEND ALS WINNAARS VAN DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND EN ALS EEN ENERGIEK RAP DUO UIT AMSTERDAM. VOORDAT ZE HUN DEBUUT ALBUM RELEASEN LATER DIT JAAR, GEVEN DE RAPPERS MET DEZE VIDEOCLIP EN GRATIS TE DOWNLOADEN SINGLE DE KICK OFF VAN EEN NATIONALE HIPHOP CAMPAGNE. WAARIN WORDT SAMENGEWERKT MET ADJE VAN DE SLODDERVOSGANG & VELE ANDERE RAPPERS, DIE SPECIAAL SAMENWERKEN OM NUMMERS TE MAKEN VOOR HET NEDERLANDSE MERK FUTUROLA.

In een speciale 48 uurs opname sessie, worden verschillende rappers uitgenodigd door Adje, Dret & Krulle op het hoofdkantoor van Futurola in Amsterdam. In de lounge waar een mobile studio wordt opgebouwd, zal de Futurola cd worden opgenomen. Buiten B9 Entertainment en Sloddervosgang, zullen ook andere rappers mee werken aan deze unieke sessie in de aankomende maand.
Futurola heeft onlangs haar nieuwe winkel online geopend en wil op deze manier, de aanhangers van de hiphop scene, die zelf ook genieten van pretsigaretjes tijdens optredens, studiosessies, of gewoon met je vrienden in ‘t weekend, de kans geven om kennis te maken met het merk Futurola.

Daarom geeft Futurola aankomende periode iedereen die zich op Facebook (Futurola HQ) aanmeld een welkomstpakket thuis gestuurd. Ook ontvangt iedereen een unieke kortingscode waarmee in de online winkel, voordeliger Futurola producten bestelt en bezorgd kunnen worden in heel Nederland.

Delen

Laat Een Reactie Na