Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 D.Lipps – Highlife vol. 3 (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

D.Lipps – Highlife vol. 3 (Mixtape)

16 april 2013 om 19:09 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
D.Lipps – Highlife vol. 3 (Mixtape)

D.Lipps releast vandaag zijn mixtape “Highlife vol. 3”. De 12 tracks tellende mixtape bevat gastbijdrages van oa. Dion Mase en Servinio op producties van oa. ProFeira en DonD. De hele tape is opgenomen, gemixed en gemastered door ProfeiraMusic. De tape wordt aangeboden door B9entertainment. Voor boekingen en/of info kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com.

Vanavond is er een releaseparty, deze wordt gegeven in Winston Kingdom, Warmoestraat 131, te Amsterdam.
Vanaf 2200 uur is iedereen welkom.

Download: D.Lipps – Highlife vol. 3

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda