Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MutiaraTEC & S.I.D – Waakzaam EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MutiaraTEC & S.I.D – Waakzaam EP

17 april 2013 om 19:14 EP Nederland, Nederland Geen reacties
MutiaraTEC & S.I.D – Waakzaam EP

MutiaraTEC & S.I.D brengen vandaag hun gezamenlijke EP ‘Waakzaam’ uit. Deze EP bevat zeven verschillende nummers, die het verhaal vertellen over het waakzaam zijn in het leven’, die geheel geproduceerd is door Drexxdebeatfluisteraar. Deze EP is vanaf vandaag gratis te downloaden.

Voordat MutiaraTEC de tweede deel van “Dode Hoek” had uitgebracht, vond er al een samenwerking plaats met S.I.D. “In Je Face” was een track geproduceerd door Drexxdebeatfluisteraar, hiervan hebben ze een videoclip geschoten. Dit was de aankondiging voor deze EP.

“De reden waarom we deze EP hebben gemaakt is, omdat wij allemaal van het oosten komen en we dit allang van plan waren. Eigenlijk zou S.I.D op alle producties van Drexxdebeatfluisteraar rappen, maar uiteindelijk hebben ze er een draai aan gemaakt.

Verschillende combinaties zijn er gemaakt, pure hip hop met teksten waar je bij stil gaat staan.

Download: MutiaraTEC & S.I.D – Waakzaam EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda