Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gikkels – Snelle Leven | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gikkels – Snelle Leven

17 april 2013 om 13:29 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

In het kader van de ‘Stop the Violence’ campagne in Amsterdam Zuidoost released stichting Bijlmer Style de nieuwe videoclip van Gikkels ‘Snelle Leven’..

De clip is gemaakt door Bouba Dola en bevat gastbijdrages van o.a. Rosa Ana, Broertje (Green Gang) en Xony (Green Gang).  De clip is een samenwerking met stadsdeel Zuidoost, Green Gang & Stop the Violence.. Het nummer is afkomstig van het album ‘Uit m’n cocon gekropen’. Het album is te downloaden via ITunes.

Delen

Laat Een Reactie Na