Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Simon Grandz – Tegenwind EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Simon Grandz – Tegenwind EP

18 april 2013 om 20:46 EP Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Simon Grandz – Tegenwind EP

Rapper Simon Grandz laat na enige periode van stilte terug van zich horen.

Eind 2011 zette hij samen met DJ Makasi zijn mixtape #SimonSays gratis online. Hiervan verschenen eveneens vijf videoclips.

Ditmaal is zijn project eveneens gratis te downloaden maar dan in de vorm van een EP, bestaande uit: vier nieuwe tracks, twee remixes en een re-edit van een ouder nummer.

De naar de titel van het EP vernoemde track “Tegenwind” werd geproduceerd door de Belgische producer Cozone. De overige producties zijn van diverse Amerikaanse beatmakers.

Buiten een gastbijdrage van Blackson (First Class) op het nummer “Friends With Benefits” en Pauline Callens op het al eerder uitgebrachte “Ik En Mijn Bro’s” krijgen we een en al Simon te horen.

Voorbije woensdag 17 april releasete hij zijn “Tegenwind” EP samen met de videoclip van het nummer “Doen Wat Ik Doe”. Hierin rapt hij over zijn lange ervaring in de Vlaamse muziekwereld: “F*ck wat jij denkt, ik doe die sh*t sinds ik klein ben”, klinkt het.

Download: Simon Grandz – Tegenwind EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda