Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Brainpower – The Universal Funk ft. PMD (of EPMD) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Brainpower – The Universal Funk ft. PMD (of EPMD)

18 april 2013 om 18:54 Nederland, Videoclip Nederland 1 reactie

Brainpower brengt vandaag de single ‘The Universal Funk’ uit. Op de track wordt hij geassisteerd door PMD van het New Yorkse collectief EPMD, die in de jaren ’80 en ’90 een zevental albums hebben uitgebracht. De single is verkijgbaar op iTunes en in het kader van Record Store Day, zal het nummer zaterdag 20 April in zeer gelimiteerde oplage op 12-inch paars vinyl verschijnen. Bekijk de video hierboven…

Delen

  1. Janessa 14 december 2016 om 12:22

    Sew Cal Gal is having a machine quilting challenge and every month she has a different person giving lessons on machine quilting. It’s not too late to catch up t8;i1&#82172s great for beginners. Google sewcalgal and i’m sure you’ll see her link.

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda