Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) x TReBeats – Y’all Fake | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) x TReBeats – Y’all Fake

19 april 2013 om 21:13 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

“Y’all Fake” is de eerste single van de nieuwe aankomende EP van Capels/Rotterdamse MC “PSL” (Persoonlijk). De grondlegger van het “Eastgardenmusic” collectief, en belangrijk lid van het internationale “Empty Handed Warriors” zal op 3 Mei zijn nieuwe EP uitbrengen. “The Xperiment” is compleet geproduceerd door de Zwitserse producer “TreBeats”. Om dit te vieren zal op 3 Mei een releaseparty worden gehouden in Zwitserland.  Vanaf diezelfde dag is de EP te verkrijgen via iTunes en voor een fysiek exemplaar kan je terecht in de Eastgarden webshop. “Y’all Fake” is geschoten door Berry Oost.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda