Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 VanIetsNaarBeats – Promo video‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

VanIetsNaarBeats – Promo video‏

21 april 2013 om 19:33 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Rolevski (TeamVieze) beter bekend als Rohtjemann heeft samen met HiPHOPDAM de handen in 1 gesloten. Vanaf 28 April kunnen jullie elke Zondag een video verwachten waarbij Rolevski een beat voor jullie presenteert . 28 April komt de eerste video online dus hou de site goed in de gaten. Vandaag de kick-off !!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda