Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx Dropt Weer Twee Nieuwe Tracks | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx Dropt Weer Twee Nieuwe Tracks

22 april 2013 om 15:33 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx Dropt Weer Twee Nieuwe Tracks

Rapper ConvexXx uit Deventer is van de week met Little-R uit almere de studio ingedoken en daaruit is de keiharde storyteller ‘Alleen voor’ onstaan. Ze hebben de instrumental van ‘High school’ van Lil’wayne gepakt en daar een compleet eigen draai aan gegeven. Neem een kijkje dieper in het leven van de rapper.
Ook is hij van de week met rapper Lay-on van The puzzle uit Deventer de studio in gedoken en daar is de zomertrack ‘Zonnebril’ uitgekomen. Check of download de tracks hieronder!

Dwownload: ConvexXx ft. Little-R – Alleen voor

Download: ConvexXx ft. Lay-on – Zonnebril

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda