Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 D.Lipps ft. Dion Mase – Ongelooflijk | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

D.Lipps ft. Dion Mase – Ongelooflijk

22 april 2013 om 20:06 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

D.Lipps releast vandaag de videoclip van het nummer “Ongelooflijk”. Op de track wordt hij bijgestaan door Dion Mase op een productie van ProFeira, die tevens verantwoordelijk is voor de mix en master van de track. De track is afkomstig van D.Lipps’s laatste mixtape Highlife vol. 3 die nu te downloaden is. De video is geschoten door WURSSVIDEO. Voor boekingen en/of info kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com .

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda