Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fabius – Omdat Het Kan | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fabius – Omdat Het Kan

22 april 2013 om 20:12 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Fabius dropt in samen werking met Trueshots, Onedayvideos en WOLF het nummer “Omdat het kan”. Geïnspireerd door het overlijden van tattoo artiest Ruben Hail en rapper Schade op de Mic, beide artiesten uit Lelystad.
Hij schreef een nummer over doen wat je wilt nu je de mogelijkheid nog hebt.
Zoals Fabius verteld in de track is hiphop altijd een uitlaatklep geweest om zichzelf te ontladen, zo schreef hij eerder een volledig album tijdens het jaar waarin hij afkickte van alles wat hem daarvoor op de been hield.
Op deze wijze draagt hij zijn steentje bij aan the legacy van deze artiesten, opdat zij voor altijd zullen worden herinnerd.

“Nooit voor roem of aandacht, altijd voor liefde en zelfexpressie”

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda