Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Aanmelden voor Beatbakkers Beattape 3‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Aanmelden voor Beatbakkers Beattape 3‏

25 april 2013 om 18:53 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Het is weer tijd om beats in te sturen voor Beatbakkers Beattape nummer drie. De beste beats zullen weer geselecteerd worden en komen uiteindelijk op de beattape te staan. De beattape zal op een groot aantal hiphopsites te downloaden zijn en dat zal ongetwijfeld zorgen voor naamsbekendheid van de producers op de tape. 1 exclusieve beat kan ingestuurd worden door een mail te sturen naar  BeatbakkersBeattape@gmail.com. Inzenden kan tot 15 juni 2013.

Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om exclusieve Beatbakkers Beattape T-shirts te bestellen. Stuur voor meer informatie over de shirts een e-mail naar BeatbakkersBeattape@gmail.com.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda