Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Pharao – Universum (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Pharao – Universum (Album)

25 april 2013 om 19:19 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Pharao – Universum (Album)

Nadat Pharao eerder deze week de videoclip “Ruimtereizen” uitbracht is het zo ver en brengt hij vandaag zijn album uit. Vanaf vandaag is het nieuwe album “Universum” van Pharao verkrijgbaar. Het album bevat 9 tracks en is volledig geproduceerd door Killing Skills. Het album is hieronder te beluisteren.

pharao_back_cover

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda