Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx‏ dropt weer 5 nieuwe tracks | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx‏ dropt weer 5 nieuwe tracks

29 april 2013 om 14:39 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx‏ dropt weer 5 nieuwe tracks

MC ConvexXx uit Deventer is erg productief bezig. Hij maakt zich momenteel klaar voor geheel nieuwe projecten, “Progressie vol.2″ en “Motivatie vol.2″. Maar hij wil graag eerst nog even deze tracks de hiphopscene in knallen. De meeste zijn afkomstig van de “Barz For Years” mixtape die nooit is uitgebracht.

Download: ConvexXx – Echte liefde

Download: ConvexXx – Denk je ook aan mij

Download: ConvexXx – 1 Samen

Download: ConvexXx – Zondag

Download: ConvexXx – Simpel

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda