Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Den Dubieus ft. Dennis T – Makkelijk Zat! (Remix) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Den Dubieus ft. Dennis T – Makkelijk Zat! (Remix)

30 april 2013 om 16:39 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Dennis T x Den DubieusVandaag verscheen de remix van de track “Makkelijk Zat!” (verschenen op de Zaanse Schande EP). Op deze remix wordt Den Dubieus bijgestaan door Dennis T uit Amersfoort, bekend van de groep Vaardigheid. De productie komt wederom van de hand van Obskuur. Check of download de remix hieronder!

Download: Den Dubieus ft. Dennis T – Makkelijk Zat! (Remix)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda