Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Korps der Plagen – Nederland | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Korps der Plagen – Nederland

‘Nederland’ is de nieuwe promotietrack van het Korps der Plagen. De rapgroep Korps der Plagen (KDP) wist kort geleden enige landelijke bekendheid te verkrijgen nadat onder andere Telegraaf, Metro, Spits en AT5 een zogenoemde dreigtweet van de formatie onder een vergrootglas namen. De daadwerkelijke toedracht voor deze tweet was de release van de videoclip ‘Nederland’, een beladen nummer waarin de geschiedenis van ons land onder de loep wordt genomen en wordt bekritiseerd. Dit is een geschiedenis die volgens de rappers te vaak wordt vergeten, ook al zou dit eigenlijk niet mogen gebeuren. Vooral niet op een nationale feestdag als koninginnedag in het bijzonder. De track Nederland is geproduceerd door Alpha Producties. De videoclip is geproduceerd door Yurian Gomez Fernadez voor Artafact Videos.

Download: Korps der Plagen – Nederland

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda