Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 D.Lipps presenteert de AFTERMOVIE van de “Highlife vol. 3” releaseparty. | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

D.Lipps presenteert de AFTERMOVIE van de “Highlife vol. 3” releaseparty.

16 april jongstleden vond tijdens een speciale editie van Live on the Low de releaseparty plaats van D.Lipps z’n mixtape “Highlife vol. 3. Tijdens deze avond waren er optredens van o.a. Servinio en Dion Mase en werd er gespind door oa. DJ Lee, die ook de mixtape aan elkaar heeft gemixt. In de AFTERMOVIE wordt er een kleine impressie gegeven van hoe de avond er uit heeft gezien.

De mixtape “Highlife vol. 3” is ook nog steeds bij Radio Zuid te downloaden.

Voor verdere info en/of boekingen kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com .

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda