Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) x TReBeats – The Xperiment EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) x TReBeats – The Xperiment EP

3 mei 2013 om 11:35 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Persoonlijk (PSL) x TReBeats – The Xperiment EP

Vandaag brengt de Rotterdams/Capelse MC “Persoonlijk” (PSL) zijn nieuwe EP “The Xperiment” uit. Op dit moment vind de officiele releaseparty plaats in het Zwitserse “Chur”. De 10-tracks tellende EP van Eastgardenmusic`s voorman Persoonlijk is compleet geproduceerd door TreBeats. Op “The Xperiment” zijn onder andere ook “Big Huey” en “StarrLight” te horen. “The Xperiment” zal je nog meer kanten laten zien van de altijd vindingrijke en onder andere “GPZH2012 publieksprijs” winnaar “PSL” Persoonlijk. Om de release nog wat extra kracht bij te voegen brengt Persoonlijk tevens meteen de 2e video van de EP uit. “Mister Personal” is een video uit handen van Sacrifice Pictures.

“The Xperiment” is vanaf nu fysiek te verkrijgen via:
www.eastgardenworldwide.com
www.psl-persoonlijk.nl

En digitaal te verkrijgen via:
Amazon

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda