Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ClassAparte – Dood Vogeltje | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ClassAparte – Dood Vogeltje

Gelijkgestemden Kiddo-Cee, Joon, Kenneth Jay, Dake, Visie en 96Beats besluiten in 2012 de handen ineen te slaan als ClassAparte. Het merendeel kent elkaar nog van de eerdere formatie Ongecensureerde Geleerden en de heren uit Amsterdam, Almere, Leiden en Dordrecht – verbonden door een grote liefde voor de hiphopcultuur – zien genoeg aanknopingspunten om de studio in te duiken als nieuw en fris collectief.
Om zuivere, oprechte tracks te creëren die ook nog ergens over gaan. De zo gekoesterde hiphopvibe wordt bewaakt, wars van de groeiende geldbeluste en swagbewuste waas die over enkele delen van de hiphopscene neer is gedaald. ClassAparte jaagt naar erkenning in plaats van naar de hitlijsten. Naar eerlijke luisteraars met een scherp oor in plaats van een kudde schapen. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de aankomende mixtape ‘Apart In De Klas’ (15 mei). Na Breekbaar, ZWN3 is er nu Dood Vogeltje.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda