Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 S.I.D – Charisma ft. Ares | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

S.I.D – Charisma ft. Ares

8 mei 2013 om 14:33 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Cover (Persfoto)S.I.D dropte zijn eerste single online genaamd “Charisma”. Op de track wordt hij bijgestaan door Ares. De track is geproduceerd door Bass N Shaw. De track is afkomstig van zijn aankomende mixtape genaamd “Arnhem State Of Mind”, die eind mei als download beschikbaar is. Artwork gemaakt door Gryzz lee Design. Beluister de track “Charisma” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda