Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx, DF & Ritch Aruba – Dankje | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx, DF & Ritch Aruba – Dankje

12 mei 2013 om 20:01 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx, DF & Ritch Aruba – Dankje

Speciaal voor moederdag hebben de rappers ConvexXx, DF & Ritch Aruba uit Deventer de track ‘Dankje’ gemaakt. Het is een ode naar hun moeders en tegelijk ook naar ALLE moeders en alle zonen/dochters die zich met de tekst kunnen identificeren.

Download: ConvexXx, DF & Ritch Aruba – Dankje

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda