Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gompeace – GØmpΞΔcΞ 1 (Beattape)‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gompeace – GØmpΞΔcΞ 1 (Beattape)‏

14 mei 2013 om 20:52 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Gompeace – GØmpΞΔcΞ 1 (Beattape)‏

Op 16-jarige leeftijd maakte Gompzs zijn internationale debuut als beatmaker en engineer. Zo leverde hij zijn eerste beats voor het eerste Afghaanse hiphop album “Mashale Ayenda” van DSI-Bel en nam daarvoor de productie op zijn naam. Datzelfde jaar sloot hij zich aan bij de Zolarsem Alliance in Zaandam. In december 2012 bracht Zolarsem het album “de Opstand” uit waar zijn eerste beats op Nederlandse producties te horen zijn. De inmiddels 20-jarige beatcreator brengt zijn eerste beattape “GØmpΞΔcΞ 1″ uit. Het begin van een lange reeks. Gratis te downloaden op www.zolarsem.com.

Download: Gompeace Beattape 2013‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda