Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Zolarsem – Leef | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Zolarsem – Leef

Zolarsem dropt de nieuwe videoclip “Leef” van Menna & Brett Spitt. Na “Zelfkennis” van Brett Spitt is “Leef” de tweede video van het Zolarsem album “de Opstand”. Het album is te downloaden op www.zolarsem.com. – ‘t Leven is te kort om te stressen.

Tekst door LIN, Menna & Brett Spitt
Vocalzs door Menna & Brett Spitt
Beat door Meltman&Massallabeatzs
Geproduceerd door ZolarsemStudio
Shotzs&cutzs door AJM’13 str rmy

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda