Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hofbuskers – Laat Het Los | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hofbuskers – Laat Het Los

Vanaf heden is video twee in de Cum&Aetje release-reeks online. ‘Laat het Los’ staat op deelbum B. Later deze maand zullen we het volledige Deelbum B releasen.

‘Laat het Los’ is het resultaat van een samenwerking tussen Hofbuskers, Startist Productions, Juul Thielen Producties en hoofdrolspeelster Suzanne Engel. Het intensieve project heeft menige uurtjes inzet van al deze partijen, vrijwillige figuranten, crew en locatie-eigenaren vereist. De zonnige dagen in mei 2011 waarin de video is geschoten, komen bij het zien van de beelden dan ook weer dichtbij; een resultaat waar we trots op zijn.

Suzanne speelt in de clip de personificatie van het maatschappelijk beeld dat door Maat & Mono wordt geschetst in de lyrics. Het is echter geen letterlijke vertaling van het nummer. Wellicht zul je de clip dus een paar keer moeten checken om het verhaal helemaal op te pikken; we hopen in ieder geval dat je het tof vindt!

Dus check, share en like ook deze video als een mallebabbe, zodat we met volle overtuiging voor het eind van deze maand het volledige Deelbum B kunnen releasen!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda