Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Whitedogg ft. Serene – Damian 3 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Whitedogg ft. Serene – Damian 3

20 mei 2013 om 17:39 Nederland, Videoclip Nederland 1 reactie

Na de boothleg versies Damian 1 & 2 is de afsluiter Damian 3 bekroond met een video. De track is geproduceerd door FlexBeats, bekend van o.a. “Ondergronds Koninkrijk”. De feature is vertolkt door zangeres Serene. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het solo album van Whitedogg.

Delen

  1. Ruben 21 mei 2013 om 19:59

    Zot plaatske benne al 5 jaren groots fan.

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda