Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Exclusive Whitedogg Damian 1 & 2 downloads | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Exclusive Whitedogg Damian 1 & 2 downloads

21 mei 2013 om 20:59 Nederland, Nieuws Nederland 1 reactie
Exclusive Whitedogg Damian 1 & 2 downloads

Vandaag gooien we twee exclusieve downloads van Whitedogg online. In tracks “Damian” 1 & 2 geeft de uit Amsterdam afkomstige MC weer hoeveel pijn hij heeft geleden door het niet mogen zien van zijn zoon Damian. Als afsluiter heeft de MC alles laten verfilmen. Wat in de clip te zien is, behoort als een ware illustratie voor hoe hij zijn tijd heeft moeten doorbrengen. Hieronder vindt je de downloads van “Damian” 1 & 2 en kan je de clip “Damian” 3 bekijken.

Download: Whitedogg – Damian 1

Download: Whitedogg – Damian 2

Bekijk: Whitedogg ft. Serene – Damian 3

Delen

  1. Lina 21 mei 2013 om 21:43

    Alle drie mooie ,helaas naar waarheid,,gezongen liedjes door mijn zoon ,,over mijn kleinzoon.

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda