Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Skere Heren brengen debuutalbum “Gebakken Peren” uit! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Skere Heren brengen debuutalbum “Gebakken Peren” uit!

9 juni 2013 om 21:48 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Skere HerenDeze hiphopband bestaande uit mc Hmmarv, drummer Jur, Jack op de bass en Martijn op gitaar hebben onlangs een geweldig product geproduceerd in de studio. Op 28 juni zullen de mannen het album “Gebakken Peren” met trots releasen.

Skere Heren staat vooral in de Zaanstreek bekend als één van de meest talentvolle bands welke progessieve hiphop brengt. In het prille beging hadden de mannen nog maar vijf tracks afgerond en werden gevraagd om bij goede vrienden op te treden.
De zaal werd gerockt en het publiek stond perplex van de kwaliteit welke er werd voorgeschoteld. Een aantal maanden verder zijn de Skere Heren een veel gevraagde act en de verwachting is dan ook, na het releasen van het debuutalbum, dat de mannen grote ogen gaan gooien in hiphop Nederland.

De elf tracks tellende album zal met name een album zijn met maatschappij gerichtte onderwerpen. Dit zal menigen direct aanspreken, de onderwerpen zullen bij een ieder in het dagelijks leven een rol spelen.

De Tracklist:
1. Hoe Is Het?
2. Vaderlief
3. Schijt
4. Divergeren
5. Goede Bedoelingen
6. Lui Als Vak
7. Eerlijk
8. Niet Helemaal
9. Convergeren
10. Positief
11. Kijk En Luister

Releaseparty 28 juni, 21:00 – 02:00
O.V.B.
Botenmakersstraat 16
1506 TE Zaandam

Skere Heren – Kijk en Luister

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda